İZMİR / MENEMEN - Atatürk Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkileşimli dijital dergi 'İzmir Çocuk' dergisi yepyeni bir içerikle yayımlandı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'nin öğrencilere bayram ve ara tatil hediyesi olarak sunduğu 'İzmir Çocuk' ara tatilde çocuklar için unutulmaz bir yol arkadaşı olacak.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, 'Sevgili öğrencilerimiz, ara tatilde derginin sayfaları arasında yapacağı yolculukta; her biri birbirinden eğlenceli, renkli oyunlardan bulmacalara, bilimden teknolojiye, sanattan spora yolculuk yapacak, sanal müzeleri gezecek, kimi zaman dijital oyunlar oynayarak kendileri için özel olarak bestelenen şarkıları dinleyerek sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirecek.' diyerek tüm çocukların bayramını kutladı. Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

Nis

İzmir İnternet Haftası, 2024 yılında "Eğitimde Üretken Yapay Zeka" teması ile gerçekleştirilecektir. 2024 Etkinlik programı için Tıklayınız.

Başvurular https://izmirinternethaftasi.org/  adresinden 2 Nisan 2024 gününe kadar yapılmaktadır.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109 yıl dönümü kutlu olsun şehitlerimize,gazilerimize Saygı ve sevgilerimizle

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.

Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kızılay'dan gelen yetkililer öğrencilerimize Deprem Farkındalık Eğitimi verdiler. Destekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerini Kent Ormanına gezisi.

Şbt

Okulumuz olarak Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün koordinesinde Gazze'ye Destek Kermesine katılım sağlanmaştır. Emeği geçen öğretmen , öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sıfır Atık Projesi Kapsamında Yapılan Kütüphanemiz